Όροι Εγγύησης & Επιστροφής Προϊόντων

Γενικές πληροφορίες εγγύησης καλής λειτουργίας προϊόντων

– Όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος (εκτός από τα αναλώσιμα) έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας έως και 2 χρόνια, σχετικά με το service ή αντικατάσταση αυτών διενεργείται από την αντιπροσωπεία. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη μέχρι την έδρα της αντιπροσωπείας.

Οι μπαταρίες και οι φορτιστές δεν έχουν εγγύηση!

Τα έξοδα αποστολής και επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Επιστροφή – Πολιτική Υπαναχώρησης

Η υπαναχώρηση είναι το δικαίωμα σύμφωνα με το οποίο ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε, για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και αναίτια, και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Απαραίτητες προϋποθέσεις

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης είναι:

-Nα μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν

-Nα μην έχουν αφαιρεθεί τυχόν άλλα ταμπελάκια ή σημάνσεις (π.χ. αυτοκόλλητα, σήμανση μάρκας κλπ) που έχουν επάνω τους τα προϊόντα.

-Θα πρέπει όλα τα είδη να επιστραφούν στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), πλήρη και εντός της συσκευασίας τους (για τα είδη που παραλαμβάνονται σε ειδική συσκευασία -π.χ. εύθραυστα προϊόντα- θα πρέπει να επιστρέφονται εντός των ειδικών συσκευασιών τους)

-Θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά

-Για τα είδη που περιλαμβάνουν ειδικότερη συσκευασία θα πρέπει να μην έχει παραβιαστεί ή και φθαρεί η συσκευασία τους

-Πριν την αποστολή θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικώς στο 2693 300823  ή στέλνοντας email στo [email protected]

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, θα γίνει με τον ίδιο τρόπο όπως η αρχική πληρωμή. Σε περίπτωση αντικαταβολής θα πρέπει να μας δώσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό (ΙΒΑΝ) ελληνικής τράπεζας.

Τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη εκτός της περιπτώσεως ελαττωματικού προϊόντος ή λάθους της εταιρείας μας όπου η επιστροφή γίνεται δεκτή εφόσον μας ειδοποιήσετε σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 5 εργάσιμων ημερών.

Διέυθυνση Επιστροφών

Όλες οι παραπάνω επιστροφές πρέπει να αποστέλονται στην διεύθυνση: Π.Π.Γερμανού 23  Κάτω Αχαΐα

Επιστροφή λόγω επίκλησης ελαττώματος

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν που αγοράσατε γιατί θεωρείτε ότι έχει ελάττωμα, τηλεφωνήστε μας στο 2693 300823  ή στείλτε μας email στο [email protected] προκειμένου να γνωστοποιήσετε την περίπτωσή σας και να λάβετε όλες τις απαραίτητες και αναγκαίες κατευθύνσεις και πληροφορίες.

Εφόσον ένα προϊόν δηλωθεί ως ελαττωματικό από εσάς, η εταιρεία μας επιφυλάσσεται ρητά για την πρότερη διάγνωση του προϊόντος ως ελαττωματικού από αρμόδιους τεχνικούς.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ / ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Δικαίωμα υπαναχώρησης, σύμφωνα με το οποίο ο καταναλωτής έχει προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε -για οποιονδήποτε λόγο ακόμη και αναίτια- ζητώντας αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Για να κάνετε χρήση του δικαιώματος υπαναχώρησης, υποχρεούστε να μας στείλετε ένα e-mail στο [email protected] με τον τίτλο “ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ” στο οποίο θα πρέπει να αναγράφονται:

Το όνομα και το επίθετό σας.

Η διεύθυνση και το τηλέφωνό σας.

Ο αριθμός της παραγγελίας σας.

Το ποσό, το προϊόν και η ημερομηνία αγοράς.

Ένας αριθμός λογαριασμού για να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και με πλήρη συσκευασία.

Προκειμένου να αποφευχθεί και δική σας ταλαιπωρία, παρακαλούμε όπως ελέγχετε κατά την παράδοση των προϊόντων την κατάστασή τους, τη συσκευασία τους, καθώς και το είδος τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

Για οποιοδήποτε άλλο τρόπο αποστολής εσείς επιθυμείτε, είτε λόγω κόστους είτε λόγω χρόνου, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε email στο [email protected] ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2693 300823 προκειμένου να δηλώσετε την επιθυμία σας για επιστροφή των προϊόντων σας.

1. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που είναι ελαττωματικά ή διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε θα αντικατασταθούν άμεσα χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.

Όσα προϊόντα δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις δε θα γίνονται δεκτά και θα αποστέλλονται πίσω στον πελάτη με δικά του έξοδα.

2. Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος με κάποιο άλλο, χρεώνεστε τα έξοδα αποστολής του νέου.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ / ΑΛΛΑΓΗ

Για να αλλάξετε κάποιο προϊόν με ένα άλλο, αυτό μπορεί να γίνει μέσα σε 14 μέρες από την παραλαβή του. Αναλαμβάνετε το κόστος της παράδοσης/παραλαβής εκτός και αν το προϊόν είναι ελαττωματικό. Στην τελευταία περίπτωση θα πρέπει να στείλετε το προϊόν πίσω με τη διαδικασία που αναφέρεται πιο πάνω, να εξετάσουμε το προϊόν και αν κρίνουμε ότι είναι όντως ελαττωματικό, τότε προχωράμε στην αντικατάσταση του άμεσα και σας επιστρέφουμε τα χρήματα για την αποστολή.

Η διαδικασία για την αντικατάσταση είναι:

Υποχρεούστε να μας στείλετε ένα e-mail στο [email protected] με τον τίτλο “ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ” στο οποίο θα πρέπει να αναγράφονται:

Το όνομα και το επίθετό σας.

Η διεύθυνση και το τηλέφωνό σας.

Ο αριθμός της παραγγελίας σας.

Το ποσό, το προϊόν και η ημερομηνία αγοράς.

Ένας αριθμός λογαριασμού για να σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας εφόσον προκύπτει διαφορά μετά την αντικατάσταση.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει να παραλάβουμε το προϊόν στην αρχική του κατάσταση. Το προϊόν δε θα πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί, παραβιαστεί ή χαλάσει έπειτα από δική σας παρέμβαση. Η συσκευασία του θα πρέπει να είναι άρτια, να μην έχουν αφαιρεθεί ειδικές σημάνσεις και να μην είναι σκισμένη. Θα πρέπει να έχει συμπεριληφθεί η απόδειξη αγοράς.

Αφού παραλάβουμε, εξετάσουμε το προϊόν και δούμε ότι όλα είναι σύμφωνα με όσα αναφέρονται πιο πάνω, τότε θα προβούμε άμεσα σε αντικατάσταση των προϊόντων. Η επιστροφή των χρημάτων σε περίπτωση διαφοράς μετά την αντικατάσταση γίνεται με κατάθεση στον λογαριασμό που θα μας έχετε δώσει στο προαναφερθέν e-mail.