Τρόποι Αποστολής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μόνο εντός των φυσικών ορίων της Ελλάδος μέσω της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας (και των συνεργατών της) ή της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών.

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται ανάλογα με τον ταχυδρομικό κώδικα (Τ.Κ.) της περιοχής της αποστολής, το βάρος και τον όγκο του δέματος.

Α. Αποστολή με Μεταφορική Εταιρία (Γενική Ταχυδρομική ,Speedex) τα δέματα μικρού όγκου ή βάρους και η παράδοση μπορεί να γίνει στην έδρα εφόσον βρίσκεται σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων από το κέντρο της Πόλης- Κωμόπολης. Για προϊόντα μεγάλου όγκου ή βάρους η παράδοση γίνεται είτε στην έδρα σας επί πεζοδρομίου εφόσον βρίσκεται σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων από το κέντρο της Πόλης-Κωμόπολης,  είτε θα πρέπει να παραλάβετε εσείς από το κοντινότερο γραφείο εξυπηρέτησης της Courier

Eνδεικτικά: ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Για δέματα έως 4kg η χρέωση διαμορφώνεται σε €6,00.

Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε €1,00.

Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής μέσω αντικαταβολής, η χρέωση θα είναι +2€.
Εάν το δέμα – έως 10Kg – είναι ογκομετρικά μεγάλο, τότε το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με τον όγκο του, δηλαδή σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης.

Οι τιμές του κόστους αποστολών συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Β. Αποστολή με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία ή με μεταφορική εταιρία της επιλογής σας (αφορά μεγάλα δέματα).

Κατόπιν συνεννοήσεως μπορούμε να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που αγοράσατε με μία μεταφορική εταιρία της επιλογής σας ή με την μεταφορική εταιρία που συνεργαζόμαστε εμείς, η οποία θα είναι υπεύθυνη για την παραλαβή των εμπορευμάτων και την παράδοση τους σε σας.

Το ποσό αποστολής που θα σας εμφανιστεί κατά την προσθήκη των εμπορευμάτων στο καλάθι αγορών, θα αφορά κόστος αποστολής για παραλαβή από πρακτορείο.( Παραλαβή παραγγελιών από το γραφείο της μεταφορικής στην Πόλη σας ).